INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Un nou vendor in portofoliul DC/POS Ingram Micro: Ergonomic Solutions

Ergonomic Solutionsliderul recunoscut in proiectarea si furnizarea solutiilor de montare si mobilitate tehnologica la punctul de vanzare, punctul de plata si punctul de serviciu, intra pe piata din Romania prin Ingram Micro Distribution, completand astfel portofoliul complex al diviziei DC/POS.

Acordul de distributie incheiat ofera acces partenerilor Ingram Micro la solutiile de varf ale Ergonomic Solutions din cele trei arii: Point of Sale, Point of Payment si Point of Service.

Gama de solutii a companiei Ergonomic Solutions completeaza oferta proprie a Ingram Micro atat in ce priveste echipamentele fixe, cat si cele mobile la punctul de vanzare, atat in sectorul retail, cat si in sectorul ospitalitatii.

Creator al SpacePole, Ergonomic Solutions este liderul pietei globale, furnizand peste 7 milioane de instalatii SpacePole unice.

Partenerii din reteaua programului Space au acces la instrumente si resurse de asistenta complete pentru a-si ajuta afacerea sa prospere si sa se dezvolte, inclusiv la un portal interactiv pentru parteneri. Acestia sunt rasplatiti pentru eforturile depuse pentru a deveni si pentru a-si mentine statutul de partener.

Parteneriatul cu Ergonomic Solutions deschide o serie de oportunitati pentru resellerii Ingram Micro, care vor beneficia de conditii financiare flexibile, de asistenta pre-sales, training-uri, certificari si programe de marketing dedicate.

Pentru mai multe informatii si cereri de oferta, va rugam sa contactati departamentul DC/POS din cadrul Ingram Micro Romania la adresa de e-mail DCPOS-Romania@ingrammicro.com