INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Ingram Micro este distribuitor oficial in Romania al solutiilor QNAP

QNAP, producatorul de solutii de stocare conectate la retea (NAS), a intrat in portofoliul Ingram Micro Distribution.

Portofoliul de produse QNAP distribuite prin intermediul retelei Ingram Micro cuprinde solutii pentru stocare, backup, virtualizare, supraveghere video, lucrul in echipa, multimedia si multe altele.

QNAP a creat si o serie de inovatii bazate pe NAS pentru a incuraja utilizatorii sa gazduiasca si sa dezvolte solutii IoT, de inteligenta artificiala (IA) si machine learning, acestea regasindu-se si ele in portofoliul Ingram Micro.

“Ingram Micro urmareste extinderea portofoliului cu produse de inalta calitate, recunoscute international, pentru a satisface nevoile consumatorilor de tehnologie. Reunim sub umbrela Ingram Micro branduri de top care folosesc inovatia pentru a schimba viitorul tehnologiei. QNAP este unul dintre aceste branduri, de aceea ne bucura si ne onoreaza incheierea acestui parteneriat, pe care il consideram important si care va aduce beneficii mutuale ambelor companii”, a declarat Mihai Galbura, Managing Director Ingram Micro Distribution.

“Companiile din ziua de astazi se confrunta cu cresterea intensiva a datelor digitale pentru tranzactiile de afaceri, de aceea au nevoie de solutii de stocare puternice, fiabile si scalabile. QNAP poate satisface aceste nevoi cu produsele NAS, pe care le vom distribui incepand din luna iunie prin intermediul Ingram Micro. Consideram ca acest parteneriat ne va ajuta sa ajungem la noi segmente de piata si va aduce valoare adaugata atat business-ului nostru, cat si clientilor nostri”, a precizat Andrei Stincaseanu, Country Manager QNAP Romania.

Resellerii si integratorii romani vor avea acces la o platforma completa si complexa care va livra, dincolo de produse, un intreg portofoliu de servicii pre si post vanzare, programe de marketing inovatoare, asistenta tehnica si conditii financiare flexibile.

Pentru informatii suplimentare si cereri de oferta, va rugam sa contactati echipa de Volume Ingram Micro la adresa de e-mail VolumeRO@ingrammicro.com.