INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Ingram Micro Distribution este noul distribuitor al produselor Advantech

Advantech Service-IoT, liderul mondial in proiectarea si furnizarea solutiilor POS, display-urilor digitale, computerelor all-in-one si industriale, intra pe piata din Romania prin Ingram Micro Distribuition, completand gama complexa de echipamente si solutii a diviziei DC/POS.

Acordul european de distributie incheiat ofera acces partenerilor Ingram Micro la intregul portofoliu Advantech, care include terminale pentru vehicule, tablete, solutii POS si senzori IoT.

Echipamentele si solutiile Advantech, cunoscute pentru calitatea lor superioara, au un grad ridicat de configurabilitate care permite sustinerea celor mai solicitante operatiuni din domeniile retail, logistica, distributie si productie. Acestea sunt adaptate nevoilor practice ale utilizatorilor.

Resellerii Ingram Micro beneficiaza de tot suportul echipei DC/POS in ce priveste procesul de vanzare a  produselor Advantech,  de la conditii financiare flexibile si asistenta pre-sales pana la training-uri specializate si programe de marketing dedicate.

Pentru mai multe informatii si cereri de oferta, va rugam sa contactati departamentul DC/POS din cadrul Ingram Micro Romania la adresa de e-mail DCPOS-Romania@ingrammicro.com.