Suport pentru parteneri

Suport tehnic
Experienta noastra si investitiile in instruirea permanenta ne permit sa oferim o gama larga de servicii in beneficiul oricarui partener. Ne straduim sa imbunatatim mereu calitatea suportului tehnic pe care il oferim.

Suport financiar
Cu operatiuni in Rusia, CSI si Europa Centrala si de Est, RRC are acces la resursele institutiilor financiare internationale. Acest lucru ne permite sa investim cu succes atat in propria dezvoltare cat si in dezvoltarea partenerilor nostri.

Suport marketing
Suportul de marketing reprezinta o componenta importanta a afecerilor derulate de RRC. In mod repetat, lunar, RRC organizeaza evenimente menite sa sporeasca loialitatea partenerilor sai si angajamentul acestora in relatiile cu RRC.

Traininguri si conferinte
Cu scopul de a dezvolta competentele partenerilor sai, RRC Romania realizeaza planuri de instruire impreuna cu acestia pe care le pune in practica prin evenimente on-site pentru angajatii partenerilor, evenimente impreuna cu partenerii si clientii acestora si prin conferinte dedicate tutuor partenerilor.

Laborator demo
Laboratoarele demo ale RRC sunt locurile in care ideile si proiectele iau nastere si apoi sunt testate.

RMA
Depozitul RRC accepta pachetele cu echipamente de la parteneri atunci cand acestea sunt insotite de codul solicitarii de reparatie (RMA), pe care partenerii il obtin de la reprezentantul RRC.