INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Un nou vendor in portofoliu: FUJITSU

O veste buna pentru parteneri! Incepand cu luna Februarie 2017, Fujitsu intra cu solutiile de infrastructura in portofoliul nostru.

In Romania, Fujitsu este cunoscuta ca o companie japoneza inovativa cu produse de inalta performanta si fiabilitate. Pentru urmatorii ani, compania isi propune sa dezvolte domenii noi in plina ascensiune digitala cum ar fi: solutii complete pentru un retail modern, sisteme integrate PRIMEFLEX, platforme IoT, aplicatii bazate pe modele de autentificare biometrica, cum ar fi Palm Secure si solutii complexe end-to-end pentru zona de retail banking.

Transformarea digitala aduce schimbari profunde in toate sectoarele de activitate. Fujitsu si-a propus sa continue sa investeasca si sa inoveze in domenii cheie, precum Cloud, Internet of Things, inteligenta artificiala si securitatea cibernetica, ajutand clientii sa faca fata provocarilor si oportunitatilor pe care le ofera transformarea digitala.

Gabriel Pavel, Country Sales Director, Fujitsu Romania, spune: ”Modelul nostru de business este unul co-opetitiv. Impreuna cu partenerii nostri de alianta strategica, construim solutii complexe care sa integreze expertiza fiecaruia, avand un mod de abordare deschis catre colaborare si parteneriat real. Chiar daca exista domenii in care suntem competitori, dezvoltam zone de cooperare in care cream si integram solutii in beneficiul oamenilor si a societatii, pentru un viitor mai bun si pentru a usura viata de zi cu zi.

Tinand cont de natura pietei locale si de accentul pe transformarea digitala, este obligatia noastra sa avem o abordare axata pe solutii verticale si asta vom face in urmatorii ani. Zonele in care putem sa facem diferenta sunt serviciile pentru cetateni (adresand si problema securitatii in mediul digital), retail modern, servicii financiare (retail banking) si sa continuam constructia de infrastructuri convergente in care avem atat experienta, cat si expertiza de foarte multi ani.

Tot ce facem este orientat catre oameni si are scopul de a imbunatati viata de zi cu zi a fiecarui individ.”