INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Symantec a intrat in portofoliul www.IngramMicroCloud.ro

Picture1Conform Symantec Internet Security Threat Report, 2016, 65% din atacurile cibernetice targetate din 2015 au avut ca victime companiile de dimensiuni mici şi mijocii.

Pe fondul ameninţărilor cibernetice şi al interesului crescut din partea companiilor pentru a găsi cele mai bune soluţii de securitate disponibile indiferent de dispozitivul şi locaţia din care operează utilizatorii, ne bucurăm să vă anunţăm că de acum puteți achiziționa prin platforma Ingram Cloud Marketplace www.ingrammicrocloud.ro:  Symantec Endpoint Protection Cloud pentru Servere și Symantec Encryption Management.

Symantec Endpoint Protection Cloud este soluția de cloud management pentru afaceri de dimensiuni medii, cu până la aproximativ 1000 utilizatori.
Symantec Endpoint Protection Cloud simplifică procesul de cooptare, gestionare și protejare a datelor pentru organizațiile din segmentul mediu al pieței care sunt în căutarea unei soluții bazate pe cloud pentru securizarea și gestionarea unui număr de dispozitive aflat în creștere (PC-uri, laptopuri, tablete, telefoane mobile şi servere), care operează pe platforme diferite (Windows, Mac, Android și iOS) accesibile de la o singură consolă.

Noua consolă de management Symantec™ Endpoint Protection Cloud este construită de la zero și oferă protecție proactivă dovedită, configurare intuitivă bazată pe politici și capacitatea utilizatorilor de a-și înscrie dispozitivele proprii.

Endpoint Protection Cloud (SEPC) permite productivitatea utilizatorilor finali, reducând sarcinile de lucru IT și facilitând o politică de securitate mai inteligentă, mai transparentă.

Acum, Symantec Endpoint Protection Cloud vă oferă posibilitatea de accesa pentru 60 de zile o versiune de FREE TRIAL potrivită pentru 5 Utilizatori și 1 Server.

După perioada de probă de 60 de zile, Symantec Endpoint Protection Cloud va fi dezactivat. Pentru a beneficia în continuare de soluţia Symantec vă rugăm să ne contactați înainte să se încheie perioada de probă pentru a trece la un plan cu plată.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactaţi:

Mihaela Băbeanu
Cloud Lead RO&BGMobile: +40 752288464
mihaela.babeanu@rrc.com.ro