INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

S-a lansat Cloud Marketplace în România: www.ingrammicrocloud.ro


1200x300_CloudMarketplace_Romania_RO_2Ingram Micro Cloud Marketplace este o platformă automată de comerț electronic care permite resellerilor să vândă, să provizioneze şi să gestioneze soluţii cloud la cheie, în mod simplu și eficient, cu efort şi cost inițial minin.

Caracteristicile cheie ale platformei includ provizionare instantanee, ceea ce ajută resellerii să acceseze piaţa cu rapiditate, precum şi suport pentru cross-selling şi up-selling, ceea ce facilitează dezvoltarea şi scalabilitatea afacerii partenerilor.

Licenţele software sunt livrate via cloud, economisind astfel timpul de instalare în locație, iar existenţa unui panou de control face ca gestionarea subscripţiilor şi facturarea să fie extrem de simple. Toate caracteristicile sunt proiectate pentru a ajuta resellerii să obţină un avantaj faţă de competiţia care se bazează pe procese manuale.

Microsoft Office 365 este disponibil acum pentru resellerii români, prin intermediul Microsoft Cloud Solution Provider, în Cloud Marketplace, alături de o varietate de soluţii cloud de top: Microsoft Azure, Dropbox Business, Acronis Cloud Backup, Softlayer şi Normadesk.

În viitor, portofoliul soluţiilor cloud se va diversifica, având în vedere angajamentul Ingram Micro de a-şi consolida portofoliul, pentru a veni în sprijinul cererii  în creştere pentru soluţiile de cloud din această regiune strategică.
Resellerii din România pot accesa Ingram Micro Cloud Marketplace prin intermediul

 

Nu ratați această oportunitate şi înregistraţi-vă acum! 
Pentru mai multe informații, contactați-ne:Mihaela Băbeanu, Business Unit Manager, mihaela.babeanu@rrc.com.ro