INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

RRC este noul distribuitor FORCEPOINT in Romania

forcepoint-raytheonIncepand cu luna ianuarie 2016, RRC a inclus in portofoliul de IT Security solutiile de securitate Forcepoint.

Cine este Forcepoint?

Raytheon|Websense a achizitionat in ianuarie 2016 compania Stonesoft next-generation firewall (NGFW), devenind astfel unul din leaderii mondiali in securitate cibernetica: Forcepoint.

Portofoliul de produse Forcepoint include solutii care protejeaza utilizatorii, informatiile si retelele de cei mai temuti adversari, de la pericolele accidentale sau amenintarile interne pana la atacurile externe organizatiei, oferind o protectie completa impotriva tuturor amenintarilor. Forcepoint ofera clientilor sai: Content Security, Insider Threat Data Protection, Security for Cloud, Network Security, Advanced Analytics, Cross Domain Access & Transfer.

Forcepoint aduce o noua abordare in protectia fata de amenintarile interne si externe.

Forcepoint protejeaza informatiile oriunde s-ar afla acestea – in cloud, in birou sau in afara biroului, facilitand un proces decizional mai bun si o protectie mai eficienta. Forcepoint ajuta organizatiile sa isi utilizeze toate resursele, concentrandu-se pe ceea ce este important pentru ele, automatizand activitatile recurente de security. Peste 20.000 de organizatii din intreaga lume au ales Forcepoint.

Ne bucuram ca de acum si partenerii RRC pot beneficia de produsele Forcepoint la preturi speciale.

Pentru mai multe informatii si oferte, contactati:

Mihaela Babeanu

Security Business Unit Manager

RRC Group Romania

Cell: +40 752 288 464

Email: mihaela.babeanu@rrc.com.ro