INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Suntem noul distribuitor al produselor și serviciilor de networking TP-Link

Ingram Micro România (RRC) a semnat contractul de distribuţie pentru mediul de business cu TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri.

În cadrul acestui parteneriat, Ingram Micro România (RRC) va distribui produsele și soluțiile TP-Link din gama business dedicată segmentului IMM.
Acordul acoperă canalele de distribuție specifice companiilor IT care dezvoltă și implementează proiecte B2B și are în vedere întregul portofoliu TP-Link pentru IMM-uri, inclusiv:

  • Solutii business Wi-fi Auranet indoor/outdoor.
  • JetStream Switch – categorie switchuri cu management L2/L3 sau fara management.
  • SafeStream Routers- routere profesionale.
  • Solutii  Pharos Wireless Broadband exterior unde sunt  incluse si antenele  profesionale.

Produsele și serviciile de networking TP-Link sunt utilizate de peste un miliard de utilizatori la nivel global. Prin noul parteneriat de distribuție semnat cu TP-Link, ne propunem să le oferim clienților soluții de conectivitate inovative la prețuri competitive și suport partenerilor prin serviciile noastre de distribuție cu valoare adăugată”, a declarat Gabriel Ciucu, Director general Ingram Micro Romania (RRC)

Segmentul întreprinderilor mici și mijlocii este unul cu mare potențial de creștere pentru TP-Link în România, iar acordul cu Ingram Micro Romania (RRC) servește foarte bine obiectivului nostru de a ne crește cota de piață, acesta având o experiența dovedită în piața de networking din România prin suportul oferit către canalul de parteneri B2B. Începând de anul trecut, TP-Link este al doilea cel mai important furnizor global de switch-uri după numărul de porturi Ethernet vândute în 2016, conform IDC. Ne dorim să replicăm și local succesul global, printr-o rețea cât mai extinsă de distribuție care să ne ajute să ajungem la cât mai mulți clienți cu echipamentele switching și routing TP-Link, recunoscute la nivel mondial pentru raportul optim preț-calitate, dar și pentru ușurința în configurare și administrare” a declarat Dana Chibac, SMB channel manager TP-Link România.

Despre TP-Link

Fondat în 1996, TP-Link este furnizor global de produse și accesorii de rețea. Conform companiei de analiză a pieței IDC*, TP-Link este liderul pieței de echipamente WLAN și CPE broadband, cu distribuție în peste 120 de țări și sute de milioane de clienți în întreaga lume. Cu un portofoliu extins de produse stabile, performante și accesibile în domeniul rețelisticii și o experiență dovedită, compania își continuă evoluția cu produse adaptate stilului de viață conectat, care să răspundă cerințelor viitoare.

* Conform IDC Worldwide Quarterly WLAN Tracker Report, Q1 2017.

Pentru mai multe informaţii şi cereri de ofertă, vă rugăm contactaţi-ne:

Robert Dorel Bota
Business Development Manager
Mobile: +40 740238900
robert.bota@rrc.com.ro

Andrei Hanea  
Networking Product Manager
Mobile: +4  0757.123 .953
andrei.hanea@rrc.com.ro