INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

LOGITECH – noul vendor din portofoliul Ingram Micro Distribution

O veste buna pentru parteneri! Incepand cu luna aprilie, Ingram Micro devine distribuitor oficial pentru echipamentele periferice si accesoriile Logitech.

Logitech este recunoscuta ca fiind una dintre cele mai inovatoare companii din lume, cu o gama variata de produse (cu sau fara fir), in special pentru gaming, navigare PC, comunicare pe Internet, muzica digitala si home-entertainment control.

Prin acest parteneriat, resellerii Logitech vor beneficia de intreaga infrastructura, experienta si suportul echipei Ingram Micro. Acestia vor avea acces la cele mai noi tehnologii Logitech, vor beneficia de conditii financiare flexibile, asistenta pre-sales si post-sales, suport tehnic de nivel inalt, training-uri, certificari si programe de marketing dedicate.

Portofoliul de produse Logitech distribuit prin intermediul Ingram Micro Romania include:

  • Tastaturi
  • Mouse
  • Microfoane
  • Casti
  • Sisteme de boxe
  • Accesorii pentru notebook
  • Camere web

 

Pe langa aceste produse, in reteaua de distributie Ingram Micro, se afla si varfurile de gama Logitech G, care cuprinde produse dedicate gamingului, create pentru gameri pasionati, dar si pentru profesionisti din e-Sports si Ultimate Ears, o serie de boxe wireless portabile, rezistente la socuri si la apa.

Accesati portalul pentru parteneri Ingram Micro 24 pentru a vedea preturile speciale de achizitie pentru resellerii Ingram Micro.

Pentru mai multe informatii si oferte, va rugam sa contactati echipa noastra dedicata pentru brandurile de volum la adresa volumero@ingrammicro.com.