INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Ingram Micro isi mareste portofoliul de solutii pentru colaborare cu bundle-urile Logitech Tap

Ingram Micro Distribution anunta ca, de astazi, solutia Logitech Tap intra in portofoliul companiei, ocazie cu care partenerii Ingram Micro pot comanda bundle-urile Logitech Tap. Pachetele sunt constituite din Logitech Tap, un ecran de control tactil care permite conectarea printr-o singura atingere la platforme de colaborare video si apeluri video si un mini PC pe care sunt instalate solutiile Microsoft Teams Rooms si Zoom Rooms.

Ingram Micro Distribution este singurul distribuitor din Romania autorizat sa livreze solutia Logitech Tap impreuna cu licentele Microsoft Teams sau Zoom Rooms.

Logitech Tap, parte a Logitech Room Solutions, cuprinde configuratii pentru sali de conferinta mici, mari si medii si include toate componentele necesare pentru o instalare rapida: un controller cu ecran tactil, un mini PC, cabluri de interconectare si o camera video Logitech MeetUp sau Rally.

“Ingram Micro duce parteneriatul cu Logitech la nivelul urmator prin adaugarea acestei solutii extraordinare in portofoliul nostru”, a declarat Jacek Murawski, Vicepresedinte, Global Partner Management EMEA la Ingram Micro. “Divizia de Solutii de Colaborare si Comunicare Unificate a Ingram Micro este una dintre unitatile noastre de afaceri cu cea mai rapida crestere. Aceasta solutie de clasa mondiala pe care o vom oferi clientilor nostri va spori capacitatea acestora de a comunica eficient, de a fi mai productivi si de a-si conduce business-ul intr-un mod durabil”.

„In ultimii cinci ani, am schimbat piata de solutii de videoconferinta cu produse simple, de calitate, la preturi accesibile, adaptate pentru fiecare spatiu de intalnire”, a declarat John Howard, Head of Enterprise and Global Accounts, EMEA & APAC la Logitech. Prin intermediul solutiilor Tap Room create in colaborare cu partenerii nostri, Microsoft si Zoom, dorim sa facilitam munca profesionistilor IT si AV care doresc sa standardizeze si sa extinda la scara larga solutiile de videoconferinta. Suntem incantati de parteneriatul cu Ingram Micro, deoarece reprezinta o oportunitate excelenta de a oferi impreuna, partenerilor si clientilor nostri finali, cele mai bune tehnologii UCC”.

In calitate de distribuitor principal, Ingram Micro permite resellerilor sa vanda bundle-urile Logitech Tap la preturi competitive.

Accesati portalul pentru parteneri Ingram Micro 24 pentru a vedea pachetele speciale Logitech Tap.