INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Ingram Micro Distribution este noul distribuitor al diviziei Lenovo Personal Computer.

Ingram Micro Distribution,  subsidiara din Romania a distribuitorului american Ingram Micro Inc., a anunțat extinderea parteneriatului cu Lenovo prin semnarea contractului de distributie cu Lenovo Personal Computer Group. Compania Ingram Micro Distribution, care a funcționat până pe 8 decembrie 2017 sub numele de RRC Tech Distribution, este distribuitor al diviziei Lenovo Data Center începând din 2012. Prin încheierea acestui nou parteneriat, Ingram Micro este autorizat să distribuie și soluții Lenovo end to end partenerilor, pe lângă soluțiile Lenovo enterprise precum servere, storage sau networking.

Ingram Micro  urmărește extinderea ofertei dedicată segmentului de business și completează gama actuală de servere și soluții storage Lenovo cu laptopuri hibrid și convertibile, PC-uri și accesorii, adresându-se unei piețe profesionale ce are o creștere continuă.  Pentru Lenovo, ca lider de piață la nivel mondial, consideram că vom aduce o valoare adăugată prin suportul tehnic de nivel înalt, condiții financiare flexibile și disponibilitate ridicată, prin mărimea și structura stocului existent în România.”, a declarat Gabriel Ciucu, Director General Ingram Micro Distribution.

Astfel, partenerii Ingram Micro România vor avea acces la cele mai noi tehnologii Lenovo și la stocuri interne mai mari decât în prezent. Lenovo Personal Computer Group oferă consumatorilor români o gamă largă de produse, de la PC-uri, laptop-uri, tablete, monitoare sau accesorii.

Continuăm o colaborare importantă  cu un partener strategic în regiune Ingram Micro Distribution. Împreună vom fi în măsură să oferim soluțiile și tehnologiile Lenovo către clienții Enterprise, SMB, dar și consumers. Considerăm că extinderea acestui  parteneriat  ne va ajuta să ne consolidăm poziția de lider și să ne îmbunătățim prezența în segmente noi de piață.”, a declarat Aurel Netin, Director General Lenovo România.

În prezent, Lenovo România este principalul jucător al pieței locale de Personal Computer, o piață ce generează 30% din veniturile companiei la nivelul Europei de Sud-Est. Compania a înregistrat o cotă de piață de peste 27% în intervalul aprilie-iunie 2017.