INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Ingram Micro devine Partener Autorizat Citrix de Distributie in Romania si Bulgaria

anunt partneriat

 

Suntem bucurosi sa va anuntam ca Ingram Micro si-a extins contractul de distributie cu Citrix pentru Romania si Bulgaria.

In calitate de Partener Autorizat de Distributie Citrix, Ingram Micro va vinde si va sprijini intregul portofoliu de tehnologii Citrix inclusiv APP Virtualizare&VDI, Gestionarea Mobilitatii Intreprinderii, File Sync&Sharing, Retea si Servicii. Lucrand impreuna, cei doi lideri din industrie le ofera partenerilor resurse de vanzari, de marketing si asistenta tehnica necesare pentru simplificarea procesului de vanzare, solutionarea provocarilor din business si asigurarea unei dezvoltari mai profitabile cu solutiile Citrix.

Extinderea contractului nostru pentru a acoperi intregul portofoliu Citrix confirma succesul cooperarii noastre si dovedeste un potential mare pentru Ingram Micro si partenerii nostri de vanzare.

 

Despre Citrix

Citrix doreste sa contribuie la crearea unei lumi in care oamenii, organizatiile si lucrurile sunt bine conectate si accesibile pentru ca lucrurile extraordinare sa fie posibile. Tehnologia sa asigura ca aplicatiile si datele internationale sunt sigure si usor de accesat, oferind posibilitatea oamenilor sa lucreze din orice loc si in orice moment. Citrix ofera un portofoliu complet si integrat de  Workspace-as-a-Service (Spatiu de Lucru ca Serviciu), livrarea aplicatiilor, virtualizare, mobilitate, network delivery si solutii de partajare fisiere care permit IT-ului sa se asigure ca sistemele importante sunt disponibile utilizatorilor prin cloud sau in locatie si pe orice dispozitiv sau platforma in conditii de siguranta. Cu venituri anuale de 3.28 miliarde USD in 2015, solutiile Citrix sunt utilizate de peste 400.000 de organizatii si de peste 100 milioane de utilizatori la nivel global. Aflati mai multe pe www.citrix.com .