INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

„Buongiorno, Sicily!” | Incentive Fujitsu Ingram Micro | Ai sansa de a castiga o excursie in Sicilia!

Inscrie-te in campania noastra si ai sansa de a descoperi Sicilia impreuna cu echipele Fujitsu si Ingram Micro! Vom calca impreuna pe urmele arheologilor si vom explora vestigii antice, dar si cea mai importanta atractie a zonei: vulcanul Etna. 

Atinge pragul de vanzari stabilit de echipa Ingram Micro si te vei califica pentru o excursie in Sicilia, una dintre bijuteriile turistice ale Italiei. Campania se desfasoara in perioada 1 mai – 31 iulie 2019. Data excursiei va fi anuntata in curand!

Detalii despre inscrierea in campanie si mecanismul promotiei pot fi solicitate reprezentantului Fujitsu, Marian Hertanu, la adresa de e-mail marian.hertanu@ingrammicro.com.

Sicilia – Insula Soarelui in Inima Mediteranei

Sicilia este una dintre cele mai frumoase zone din Italia, fiind o destinatie de vacanta preferata de multi turisti din Europa, dar nu numai. Orase cochete cu stradute pietonale intortocheate si pline de farmec, plaje superbe, un vulcan activ si, desigur, deliciile bucatariei siciliene – sunt atractii carora nu le poti rezista.

Descopera bogatiile naturale, istorice si culturale ale Siciliei impreuna cu echipele Fujitsu si Ingram Micro! Inscrie-te acum in campanie!