INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

BlueJeans Network – noul vendor din portofoliul Ingram Micro Romania

Incepand din luna noiembrie a acestui an, BlueJeans intra in exclusivitate in portofoliul Ingram Micro Romania.

BlueJeans Network este creatorul primului serviciu de cloud care permite conectarea la desktop-uri, dispozitive mobile si sisteme de comunicare in cadrul intalnirilor video.

Acordul de distributie incheiat ofera acces partenerilor Ingram Micro la solutiile BlueJeans MeetingBlueJeans Rooms și BlueJeans Events. Aceste platforme moderne pentru intalniri elimina orice neintelegere dintre angajatii, partenerii si clientii care lucreaza impreuna si asigura o crestere masurabila si sigura a productivitatii si colaborarii.

Printre avantajele oferite de catre Ingram Micro resellerilor BlueJeans se numara accesul la cele mai noi tehnologii, asistenta pre-sales, training-uri, certificari si programe de marketing special create pentru acestia.

Accesati portalul pentru parteneri Ingram Micro 24 pentru a vedea preturile speciale de achizitie ale solutiilor Blue Jeans.

Pentru mai multe informatii si cereri de oferta, va rugam sa il contactati pe Robert Bota, Business Unit Leader for Unified Communications, la adresa de e-mail robert.bota@ingrammicro.com.