INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Atacul WannaCry: clienții dvs. sunt protejați?

194008_Ransomware_Social_800x40010

 

Știrile recente indică viralizarea la scară globală a unei noi generații de amenințări cibernetice. Atacurile WannaCry de tip ransomware aduc nesiguranță în multe organizații care nu știu exact ceea ce s-a întâmplat la începutul acestei luni și cum vor fi afectate de atacurile viitoare. Atacul început vineri 12 mai, a fost de tip ransomware şi a afectat mai multe organizații de pe glob, relatările incluzând operatori importanți de telecomunicații, sisteme din spitale și furnizori de servicii de transport. Atacurile s-au desfășurat în circa 150 de țări de pe glob. Acesta este primul worm de tip ransomware care a fost observat în libertate.

Înscrieţi-vă acum la webinarul gratuit CISCO: Crack the Code on Ransomware, care va avea loc mâine, 24 mai, 10:00 AM – 11:00 AM CET, pentru a afla:

  • Cum WannaCry şi alte tipuri de malware pot intra în organizaţii
  • Cum soluţiile Cisco vă pot ajuta să preveniţi atacurile ransomeware înainte să vă infecteze fişierele.

Rezevaţi-vă locul la webinar!

În plus, dacă doriți o analiză detaliată de nivel înalt, accesați acest blog al lui Talos, echipa specială care se ocupă de amenințări în cadrul Cisco Security, pentru a afla mai multe despre modul în care funcționează WannaCry și cum Cisco Security își protejează clienții.

Cisco dorește să se asigure că dvs. sunteți pregătiți pentru a lua legătura cu clienții dvs. pentru a soluționa acest atac și pentru a vă asigura că aceștia sunt protejați.  Oferiţi clienţilor dumneavoastră soluția Cisco Ransomware care asigură niveluri de protecție la cel mai înalt nivel, de la securizarea DNS la securizarea endpoint, de la securizarea e-mailului, la securizarea rețelei.

Pentru mai multe informații: