INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

NiceLabel

Despre NiceLabel

Creat în 1993, NiceLabel este un dezvoltator mondial de vârf în domeniul software-ului de design si al sistemelor de management al etichetei care ajută companiile de toate mărimile să îmbunătățească calitatea, viteza și eficiența etichetării lor, reducând în același timp costurile.

Cu ajutorul sistemelor de gestionare a etichetelor, organizațiile pot transforma digital întregul proces de etichetare, de la design și imprimare la gestionarea etichetelor. Rezultatul este o operare mai flexibilă, care permite companiilor să răspundă mai rapid la condițiile și cerințele în schimbare ale pieței, să obțină produse mai rapid și să concureze mai eficient în sectoarele în care își desfășoară activitatea. Mai multe informatii pe www.nicelabel.com.

Design și imprimare rapidă a etichetelor cu coduri de bare profesionale fără ajutorul IT.

✦ Experiență familiară a utilizatorului în programul Microsoft Word.
✦ Design rapid de etichete profesionale, în conformitate cu standardele din domeniu, fără a avea cunoștințe prealabile despre codificare sau formare profesională în design.
✦ Imprimare precisă în unitatea de producție, fără erori, utilizând aplicația de tipărire cu configuratie ușor de utilizat.
✦ Imprimare cu până la peste 5000 de modele de etichete și imprimante CIJ pentru coduri cu dispozitive de marcare cu laser și alte dispozitive.

 

Sistemul de gestionare a etichetelor: Gestionarea calității și securității etichetării pentru a reduce riscurile și costurile ascunse. Configurare. Fără Coduri.

✦ Implementați si centralizati șabloane de etichete, imprimați de oriunde și gestionați etichetarea cu ajutorul fluxurilor de lucru automate și al instrumentelor de asigurare a calității.
✦ Integrați imprimarea etichetelor în sistemele întreprinderii dumneavoastră, dispozitivele externe, sistemele de imprimare și aplicare.
✦Evitați întreruperile de activitate neplanificate cu ajutorul caracteristicilor de backup pentru eventualele erori.
✦ Raportați utilizarea etichetei pentru realimentare.

Programul Zebra Designer este construit pe platforma NiceLabel.

Toate lucrările pe care le-ați elaborat în acest program precum designul etichetei, forma și integrarea bazelor de date sunt 100% compatibile cu NiceLabel. Pentru mai multe funcții, actualizați-vă programul Zebra Designer prin intermediul NiceLabel astăzi!

Profitați de oportunitatea de a vă dezvolta afacerea – alăturați-vă rețelei de parteneri NiceLabel!

Alăturați-vă unei comunități de parteneri competenți, capabili și dedicați, diferențiați de expertize extraordinare în soluțiile de gestionare a etichetelor.

✦ Parteneriat cu liderul în tehnologie: Oferiți soluții complete de productivitate în imprimare cu cea mai largă gamă de tehnologii de imprimare.
✦ Oferiți servicii cu valoare adăugată: Creșterea veniturilor prin includerea serviciilor și a soluțiilor.
✦ Diferențiați: Trecerea de la vânzarea de produse la vânzarea de sisteme de gestionare a mărcilor cu marjă mare.
✦ Utilizați software-ul pentru a vinde mai multe consumabile și hardware.