INGRAMMICRO
Bucuresti,
Str. Siret Nr. 95, Etaj 1 (Cyrom Center)
Pentru comenzi click pe contact
Luni-Vineri 09:00 - 18:00

Jabra

Stiri

Seria Evolve2 de la Jabra, disponibila in portofoliul Ingram Micro Romania

2 aprilie 2020

Seria Evolve de la Jabra a fost reproiectata, luand astfel nastere Evolve2! Evolve2 reprezinta urmatorul pas […]

  • Casti si difuzoare profesionale

 

Despre Jabra

Producatorul JABRA este inventatorul primei casti bluetooth din lume, dezvoltatorul tehnologiei DSP pentru reducerea zgomotului si compania ce a creat segmentul de piata dedicat castilor pentru telefoane mobile.

Jabra a inceput o constructie pe fundatia foarte solida a companiei GN ReSound, cu 140 de ani de experienta in spate, concentrandu-si intreaga energie pe dezvoltarea, producerea si promovarea celor mai populare si, de asemenea, celor mai bine vandute solutii de comunicatie. Folosind Jabra, intotdeauna veti fi siguri ca nu pierdeti legatura, indiferent daca prioritatea voastra este un sunet perfect intr-un contact center Jabra aglomerat, convorbiri cu sunete perfecte sau fiabilitate pe teren.

Jabra a incheiat o serie de aliante strategice cu jucatori importanti din sfera solutiilor traditionale cu aplicatii si echipamente pentru comunicatii unificate. Aceste aliante au permis companiei Jabra sa dezvolte o gama de solutii compatibile, dar si integrate, atat independent cat si in colaborare cu numerosi parteneri. De asemenea, Jabra a reusit sa ofere tuturor utilizatorilor de casti, o alternativa care datorita calitatii nu are egal pe piata audio.

Mai multe informatii pe http://www.jabra.es/