Misiune si valori

MISIUNE

Suntem o companie internationala competenta care ofera pietei produse avansate tehnologic si, in acelasi timp, ramane inovatoare in privinta ofertei serviciilor noi.
Succesul nostru se bazeaza pe:
Cunostintele si experientele bogate cu privire la fiecare piata pe care operam
Profesionalismul inalt al echipei noastre
Abordarea serioasa a clientilor
Gama optima de produse si servicii oferite
Responsabilitate foarte mare fata de angajati si parteneri

VALORI

In activitatile sale, Ingram Micro Distribution se ghideaza dupa urmatoarele principii:

Profesionalism. Profesionalismul inseamna pentru noi sa fim rapizi in executie, mai eficienti si diferiti fata de competitiorii nostri, sa ne perfectionam in permanenta procesele interne, sa invatam in permanenta si sa acumulam experienta.

Onestitate. Este inacceptabil pentru noi sa ne dezamagim actionarii, colegii sau partenerii. Respectul pentru cuvantul dat este crucial in relatiile cu partenerii nostri.

Responsabilitate. Intelegem foarte bine ca fiecare sarcina trebuie sa conduca la o concluzie logica si la o finalitate. Fiecare dintre noi este pregatit sa isi asume responsabilitatea nu doar pentru el insusi, ci si pentru intreaga companie, care functioneaza ca un intreg.

Spiritul de echipa. In munca noastra ne propunem sa atingem scopuri comune si sa fim solidari. Fiecare dintre echipele noastre nu suntem doar o sucursala in tara in care lucram ci suntem o companie, ca un intreg.

Flexibilitate. Ne straduim nu doar sa sa reactionam rapid in fata schimbarilor mediului si ale nevoilor clientilor, ci sa fim tot timpul cu un pas in fata asteptarilor lor.

Incredere. Credem in onestitatea si buna credinta a angajatilor si a partenerilor nostri si in caracterul potrivit al deciziilor lor.